Koop laser pointer in Nederland

De duurzaamheid van de laserpen

100mW laserpen

Dit 100mW laserpen is zeker de moeite waard de prijs. De end-cap-knop is eenvoudig, makkelijk te gebruiken en betrouwbare (het wordt zelfs geleverd met een reserve rubberen knop als u een of andere manier lukt om te dragen uit de eerste). De groene laserpen is vrij robuust - ik liet mij vele malen, zelfs op stenen of beton, en ze houden op met werken. Nu heb ik waarschijnlijk een half dozijn van deze verstopt in een rugzak, opbergkasten, en gloveboxes. Het is krachtig, eeuwig duurt, en je kunt niet verliezen. De enige, en ik bedoel, het ENIGE probleem dat ik kon vinden was dat de bediening hands-free was een pijn. Echter, ik zou niet verbaasd zijn als het zou kunnen maken door middel van de wasmachine zonder problemen.

Duurzaamheid: ik heb viel dit ding uit de top van een C5M Galaxy, (De T-staart niet de romp) en nauwelijks had wat schaafwonden. De aan-uit schakelaar is moeilijk te bedienen met één hand als u deze wilt inschakelen voor de continue werking en soms de laserpen is te krachtig, maar toch denk ik dat dit de beste groene laserpen voor het type werk dat ik doe. Ik ben er vrij zeker van dat het kan overleven een atoombom ontploffen op de top van het. Serieus, veel geluk overtreding van één van deze. Iedereen die werkt zij met, van andere medici tot de documenten, is in liefde met het. Het is zeer krachtig, en de kleinheid van het is een groot voordeel, plus ze niet hoeft te maken over het vallen uit haar zak, want de clip is lekker veilig.

Voor de prijs die ik adviseer het hoogst. Leuk als cadeau voor iemand die misschien maar houd het in hun portemonnee voor noodgevallen, ook beter voor iemand die er gebruik van wil de 50mW groene laserpen elke dag op de baan. De klem is van metaal, stijf, en heeft zelfs een haak effect te houden van het loskomen uit je zak, verzegeld knop in de dop zodat je het nat is zal het geen probleem zijn. Echter, ik ben een beetje bezorgd over het rubber kapje. Toen ik voor het eerst aangezet door vast te houden in mijn vuist en naar beneden te drukken op de toets met het pad van mijn duim, de switch zou niet op. Het was niet totdat ik het herpositioneren van de laser, dus ik kon de druk op de schakelaar met het topje van mijn duim dat het klikte en het licht bleef aan. Ik ben er vrij zeker van dat dit uiteindelijk zou snijden in de kleine rubberen deksel. Ik denk dat dit niet langer het geval. Er was een zakje, maar geen extra schakelaar te dekken.

Ik zou veel liever een extra kapje of twee. Het is een zeer krachtige laser, goed gebouwd en de perfecte grootte om mee te nemen in uw binnenzak. werkte goed, maar omdat wendingen in te schakelen zou het soms draai je zelf op uit haar rond te rennen op het werk en afval van de batterijen, of vallen uit haar zak als ze te snel gaan. Ze klaagde dat ze nodig een die geklikt in te schakelen, dus heb ik haar verrast met deze laserpen, de toegevoegde bonus van een clip. 

Ik gebruik deze laserpen elke dag op mijn werk als een vliegtuig monteur. De meeste van de andere monteurs dat ik werk met deze, en ze de laatste jaren van de dagelijkse werking. Ze zijn compact en passen in een borstzak. Ik heb in elke ruimte die ik bezit, en een paar rondom het huis. Wanneer zou ik draai het einde van de de laser zou komen. Ik schroef het terug op en niets. Ze zijn super krachtige en zeer handig om bij je te hebben. Ik heb het gebruikt consequent en over een half jaar zonder nieuwe batterijen in de basis in de verpakking goed doen. De bediening Hands-free kunt ' s face it; je moeite hebt met dit. Voor het geld, ik zou nooit iets anders.

Rekening houdend met hun prijs, zou ik het kopen voor mijn huis en zelfs in elke auto. Het enige probleem is dat het na een jaar of zo van het gebruik stopt. Misschien omdat ik ben het reinigen met alcohol pads, want ik gebruik het voornamelijk als een laser voor de gezondheidszorg. Soms is een paar shakes te krijgen werkt goed, soms neem ik uit elkaar en speel met de lente en de aan/uit-schakelaar voordat u begint met de samenwerking weer. Ik geloof dat er een ontwerpfout in de on/off-schakelaar. Ik werk als beheerder, en gebruik deze vele malen gedurende de dag. Ik draag deze 30mW groene laserpen in mijn werk, shirt front pocket dagelijks. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet deze laser gebruiken voor iets. Ook heb ik links een geknipt om een broek als ik hem via de wasmachine en droger. Ik liet het drogen. En het werkt prima.

Ik heb een hoofdband die het dia ' s in en geeft me veel hands-free gebruik. Ik draag dit astronomische 30mW laserpen elke dag en hebben genoten. Het past in de zak mooi en biedt voldoende mW gezien de prijs en het gebruik van slechts twee batterijen. Het is zowel goed als slecht, omdat u bij het activeren van de laser licht met uw duim. In plaats daarvan moet u uw wijsvinger drukken op het ver genoeg om het aan te zetten. Ik denk dat deze functie is veel belangrijker dan de extra moeite die het kost om het aan te zetten.