Koop laser pointer in Nederland

Gewenste temperatuur

sterkste laser

De gewenste temperatuur van de laser pointer

Net als de meeste laserpennen, de aan/uitschakelaar is aan de achterkant en vergt een tweede hand te bedienen. Zelfs houden het over de top met de duim naar de achterkant, kon ik niet bereiken van de knop. Het mechanisme van de knop heeft een geheugen van 3 seconden, dus als u de blauwe laser inschakelen, dan uit, en dan terug op opnieuw binnen 3 seconden het zal cyclus naar de volgende uitvoer. Ze verontschuldigde zich voor het defect en aangeboden om te verzenden een nieuwe laserpointer kosteloos, bijgewerkt tot vier sterren, want ik niet klantenservice als dat verwacht had en ik heb zeker waardering voor de follow-up. Ik probeerde het w/o de cover, intermitterende lichtstraal van de losse fit oorzaken, zoals verwacht. Ik heb nooit gemerkt een verandering in temperatuur terwijl in gebruik als goed. Van wat ik verzamelen kan, is dit ding overtreden door lokale wapens verordeningen in vijf zonne-systemen als gevolg van haar vermogen om te produceren verblindende licht.

De modi zijn enigszins moeilijk te gebruiken omdat je voorzichtig half moet-druk op de knop om te fietsen via hen. Op een volledige lading lijkt het gebied het omvat immens. Je moet houden van de blauwe laser horizontaal of rechte up om het volledige effect. Over het algemeen is de kwaliteit mooie afdaling, en matig hardy. Ik zie niet cosmetische of structurele defecten of gebreken, maar het is niet erg zwaar. Ik zou zorgen met deze laserpointer teveel daalt en het zou houden buiten het bereik van jongeren. Nochtans, als u tot na de derde tweede wacht, het zal terugkeren naar het hoogste uitvoerniveau. (U kunt doorlopen elke uitgang met een gedeeltelijke druk op de knop).

Er is slechts één knop op dit ding te schakelen aan/uit. Als de blauwe laser pointer is uitgeschakeld voor enkele seconden, en vervolgens ingeschakeld, zal het terug naar de "sterkste" modus. Dat betekent dat wat de huidige modus is, is het in de volgende de volgende keer dat je de turn op. De drukschakelaar in de rug is zowel de aan/uit en de controle. Functies worden geselecteerd door een druk op de knop van 1/2 na een volledige knop duw de laser inschakelen. Er is een strobe-functie die een aanval kan induceren (thats een grap, maar het is zo krachtig ik zou niet verrast worden). Ik heb geenszins aan maatregel MW, en het lijkt erop dat deze nummers twijfelachtig voor alle laserpennen. Het is nuttig, zeer krachtig en het geval is leuk. Het zou veel beter zijn als er aparte knoppen voor in-/ uitschakelen waren.

Duurt het beneden een jet, ik betwijfel het, en ik niet proberen om een, maar het zeker verlicht de gebieden dat ik verwacht het aan, en dan wat dat, en de lichtbundel instelbaar is zoals eerder vermeld. Ik kon zien van details in de hedge's nachts op een goede 75ft. Met opzet had ik mijn partner sloeg me direct in de ogen met de flitser op 10ft, verblind me een goede 20 seconden en vervolgens liet me met die blauwe heldere laserstraal, zoals ik probeerde te herwinnen mijn aandacht voor een goede drie minuten. Ik gooide het gaan in de lucht advertentie laten vallen op asfalt, bodem, en turf w/o de kwestie. Ik laat het zitten in een emmer water voor 60seconds w/o de kwestie. En, de aluminiumlegering opgehouden goed aan het schoppen en te laten vallen, geen significante woestijnwinden en de lens niet spleet of zelfs pit. Ik liet het op, zittend op zijn plaats, het liep consequent voor 60 minuten w/o de kwestie.

Een ander probleem met lichte is schakelen tussen de verschillende licht functies. Het heeft geen invloed op mijn gebruik, maar het is vreemd. Het lijkt niet al te kwetsbaar, maar voor de prijsklasse, het is een beetje te prijzig om te laten aan het toeval doordat dit in harm's way. Ik zou zeggen zijn waarschijnlijk dichter bij 5000 mW dan 10000, maar wat weet ik. De lader heeft gewerkt als verwachte driemaal nu w/o de kwestie. De kabel zelf is ongeveer 12" lang en slaat gemakkelijk weg. Toen het moederschip eindelijk aangekomen, was ik verbaasd dat ze had verward mijn knippert in de nachtelijke hemel als sommige poging tot contact. Ik houd van het dat u niet helemaal doorlopen met de modi moet om terug naar de eerste if u hebt het uitgeschakeld. Ik kan niet meten mW, maar ik waardeer de rating op 500, in tegenstelling tot 5000,- of 10000, ik heb niet de sterkste laser pointer in deze grootte met een soortgelijke krachtbron die helderder is, kan ik zeggen dat. Ook niet een klein stukje klaar om te breken, maar meer van een dikke koepel gevormde piece1/3 van een inch dik bij haar max, dit zal opstaan om sommige ernstig misbruik. Mijn enige echte houvast is het systeem.

Ik woon in het bos en het is hier gebruikelijk hebben Beer en poema over, dus ik wil ze verjagen! De stroboscoop en SOS-functies werken goed. Ik neem het met me als ik gaan verkennen. Het heeft de gebruikelijke hoge, lage en knipperen en een SOS-modus. Ik gebruik een opvouwbaar zonnepaneel, een notebook-computer, het pak van de batterij van een leeuw en gelijkaardige bronnen. Op een lage vergoeding, de 10000mW blauwe laser doet niet uitsteken zover of als krachtige maar nog bruikbaar is. Het heeft zowel een groot gebied te dekken en een krachtige, gerichte interlokale straal, afhankelijk van wat u nodig hebt.