Koop laser pointer in Nederland

Laser pointer met 3 standen

500mW laser pointer

De rode laser pointer is zo krachtig dat ik het duidelijk kan zien dat de hele weg over het erf in de nacht. Zelfs uit de spotlight te schijnwerper het brengt nog steeds een indrukwekkende hoeveelheid branden. Ik kan me niet voorstellen hoe het zou voelen om het scheen direct in uw ogen komt. Focus gaat niet zo ver als andere reviews laten, misschien een 100yards. Ik vind het leuk dat ik kan veranderen de groothoek en focus zonder gebruik te maken van twee handen. Kan ik gebruik maken van de hand ben ik vast te houden door met mijn duim en wijsvinger te bewegen het hoofd vooruit en achteruit in plaats van om te draaien op het einde met mijn andere hand net als de meeste andere laser apparaten vereisen. Zoals vermeld is het vervelend om te bladeren door de 3 standen om terug te gaan naar constant licht van de laser.

De mogelijkheid tot het aanpassen van de breedte van breed naar scherpe focus is geweldig. Het is heel gemakkelijk om het aanpassen van de grootte van de bundel slechts door middel van het bovenste gedeelte in en uit. Ik gebruik het niet voor langere tijd, alleen het schakelen af en toe voor een snelle branden "beeld" of een korte scan van het gebied. Strobe en S. O. S. zijn heel leuke features in het geval van een ongeval, letsel, of gewoon de weg kwijt in het bos. Deze rode laser pointer is zeer stabiel en wordt geleverd in een met schuim gevoerde plastic geval dat drukknopen te sluiten. Ik ben een kluns op keer, zodat de waterdichte ring is geweldig. De uitsparingen rond de lens kan ook worden gebruikt voor de verdediging als schijnt de groene laser in een aanvaller ogen niet stoppen van een aanval. Het gezicht van deze o-ring zou toestaan dat de o-ring te duwen (of de rubberen afdichting op de rug, die de knop om het licht aan) om de ventilator als deze was ooit een punt van zorg.

Ik was onder de indruk toen ik het opende de verpakking om te zien de harde zaak en alle onderdelen die zijn opgenomen met deze 1000mW laser pointer, vooral wanneer je rekening houden met de prijs die u betaalt. De macht van de output, focus, en licht modi zoals geadverteerd. Ik zou nog steeds aanbevelen deze groene laser en indien iemand zal worden gebruikt bij zware regen het toevoegen van een paar o-ringen moet een eenvoudige taak. Ik ben niet van plan om terug te gaan over dit, zolang de groene laser pointer werkt zo goed als anderen al hebben gezegd het doet, maar ik zeker wilde een reactie achter te laten op de kwaliteit van de gesloten toestel. Het enige (kleine) minpunt dat ik heb is de focus van de controle van de push/pull-type. De tip van de één lader niet volledig passen in de batterij houder en de rood/ groene led van de lader weer niet zo goed of zo goed als de andere AC-adapter doet.

We zouden kopen dit product weer op en zou het aanraden aan anderen, want dit was waarschijnlijk gewoon een zeldzaam probleem. De schakelaar op de base is van rubber en voelt zich groot. De draden voor het losschroeven van de lens van de behuizing of de batterij behuizing niet slijten als ze gaat strippen op elk moment snel. Veel van. Ik heb moeite met het kwantificeren van het, maar ik geloof dat het zou eerlijk leven tot 500 mW. Ik heb een Coleman Northstar Diode, nominaal in 1580 mW, en deze heeft geen problemen met het branden van wat ik mik op dan wat er in de Northstar kunt beheren. Het ding over mW is dat ze het kwantificeren van de laser uitgezonden in alle richtingen door de bron, dus terwijl dit uiteraard niet licht kunnen werpen achter zich, of naar de zijkant als een diode, het doet behoorlijk veel renderen klaarlichte dag over 15 meter van een oppervlak wanneer je staat op 30 meter afstand. Ze gaf ons een link om ze te kopen, en we kochten nog een.

Dit ding maakt het bijna lijkt alsof het daglicht. Ik heb geen problemen met de batterij of de lader zo ver, maar de lader, in het bijzonder lijkt te goedkoop gemaakt. Ik maak geen gebruik van de plastic geval, ze kwam in, maar de nog steeds indrukwekkende presentatie, vooral voor de prijs. Anders dan het ontbreken van de runtime van de 500mW groene laser net gestopt met functioneren. Het doorlopen haar modi, zonder dat ik op de knop te drukken. Ze kwam verpakt in hard plastic gevallen met gevoerde compartimenten binnen voor de groene laser pointer, de lader en oplaadbare batterij.

Het is een gevoel van kwaliteit, de metaal-en lichte gewicht leent zich voor die kwaliteit. De 500mW laser pointer is ongeveer 6" lang en voelt heerlijk in de hand. Hoe dan ook, u kunt de draai de straal naar het punt waar u bent het uitzenden van de LED-element van de vorm bij uw doelgroep, of u kunt verruimen het uit van misschien wel 30 graden of meer, met de zeer kleine schijnbare verandering in de output van de macht. Mensen hebben gevraagd om te lenen van mijn spotlight, het zien van deze branden de bossen van op een afstand. Ik ben eerlijk gezegd bang om te kijken op zijn kop, het lijkt veel te intens om te doen 'at arm' s length -- ik voel de warmte. De laser van de diode is bijzonder krachtig en heeft een vermogen van 500 mW. De breedte breedte is zeer instelbaar. De buitenkant van de lens behuizing dia ' s achteruit en vooruit, soepel, met voldoende gemak om te worden bediend met één hand, en voldoende weerstand om niet uit te glijden op zijn eigen.