Koop laser pointer in Nederland

Vervanging van de laserpen

2000mW laser

Zodra u hebt gebruikt een, je nooit zal gaan terug met behulp van een 2000mW groene laserpen. Ik was blij met de laserpen levering tevoren. Maar bij het openen van de verpakking was mijn eerste indruk van uw object niet goed... (foto) label op de zaak stond op krom. Deze is altijd klaar om te gaan en duurt lang. Waterdicht, ook! Zodra je het gebruikt, kunt u gemakkelijk het verschil vertellen. AC-adapter werkte niet. Geen uitgangsspanning, zodat opende ik het en vond een draad had kom los uit een slecht gedaan soldeer verbinding. Het tijdelijke blindheid kan veroorzaken als je het op iemands gezicht schijnen, het is zo krachtig.

Sommige mensen hebben aangetoond de groene laser te hebben gevonden te worden waterdicht aan de zware kant komen op amper 11,5 oz met de oplaadbare batterij, maar dat is niet een probleem voor mij. De woord-diode is nutteloos en wordt gebruikt als een "haak je om dingen te kopen. Wat ik vind over deze laser naast de presentatie is de lichte overspanning. Ik kan mijn woonkamer met de groene laserpointers die ik kopen met inbegrip van deze branden. Het komt met een flink aantal opties voor het opladen, maar geen aanwijzingen over hoe te gebruiken en geen papierwerk helemaal over het.

Ik houd van de pols string - maakt het gemakkelijker te dragen en mij voorkomt het per ongeluk daalt, terwijl ik mijn hond lopen voordat de zon opkomt. Ik kan zeggen dat deze blauwe laserpen is een goede koop. Het enige wat dat ik als een algemene regel voorstellen zal niet fooled door mW waarderingen. Belangrijk aangezien zij ze kunnen gek u. Een mW hij of zal er geen verschil te maken, tenzij uw doel vereist. Mijn gok is dat ik een gebruikt exemplaar ontvangen, hoewel de pagina zei haar gloednieuwe. Ik weet al niet te vertrouwen de productgegevens en claims. Al met al, is het geweldig als je gewoon wilt gebruiken als een laserpen voor het huis of iets, maar gebruik het niet in de regen of ergens met een barre omgeving voor elektronica.

Ik wil weten dat als ik heb een militaire, de laserpen voldoende lading hebben zal om me erdoorheen. Het mogelijk betrouwbare, of het is niet mogelijk. Er is nu een manier om te weten. Op de oranje knop terwijl al op schijnbaar moet wijzigen in de bundel strobe en SOS. Het is veruit een van de meest krachtige laserpointers heb. De eenheid telescooparmen verandert de lichtbundel van wide aan een klein plein. Ik gebruik deze, maar ik ben niet blij met hen en doen ze niet aanraden. Nu heb ik terug te sturen, wachten op een restitutie, dan weer bestellen. Het duurt waarschijnlijk drie weken om de vervanging. Na het posten van dit overzicht, de verkoper contact met mij binnen twee dagen en een vervangende 3000mW laser verzonden. Het kwam snel en in perfecte conditie.

Elke opnieuw opladen nam vele uren (gebaseerd op het controleren van elk uur om te zien als het rode lampje uit was gegaan. Het is zeer lichtgewicht en heeft zelfs een riem te voeren indien nodig. Het enige wat dat ik niet leuk was JETLASERS zetten hun stickers op het geval aangezien zij zal niet loskomen. Bedenk, u zult willen hebben goo gegaan naar de sticker uitstappen als u dit als een geschenk geven. Knipperend rood licht op macht baksteen en rode lampje op het laden geval, OK? Hoe zit de groene laser op het laden geval? Geen instructies kwam met de 3000mW blauwe laserpen. Ik heb het tweemaal--opgeladen eenmaal na het gebruik ervan sterk voor ongeveer vijf uur en eenmaal over using op voor zowat helft een uur.